Bar Restaurant Ca L'Avi, S.L.

Menjars casolans, carns a la brasa i menu cal莽otada prop de Barcelona

Hola a tots els amants de la cuina i de la gastronomia!

By on juliol 22, 2023

馃嵆馃専 Hola a tots els amants de la cuina i de la gastronomia! 馃槉

Avui vull compartir amb vosaltres la meva emoci贸 per estar subscrit a Scoolinary i a la revista Cuina. Aquestes incre茂bles fonts d’inspiraci贸 m’han donat l’oportunitat d’aprendre noves t猫cniques, descobrir tend猫ncies culin脿ries i experimentar amb sabors i ingredients 煤nics.

Una de les creacions sortides de aqu铆 son els 聽Orangette de kumquat a la foto.

脡s veritat que no estic estudiant formalment, per貌 cada dia em considero un aprenent etern en aquest meravell贸s m贸n de la cuina. La passi贸 per crear plats deliciosos i postres irresistibles em motiva a superar-me constantment i a buscar la perfecci贸 en cada recepta que elaboro.

Amb Scoolinary i la revista Cuina, sempre trobo idees i suggeriments per millorar les meves creacions i crear nous plats sorprenents. La creativitat flueix i l’excitaci贸 creix cada vegada que experimento amb nous ingredients i t猫cniques culin脿ries.

Estic segur que amb aquestes fonts d’inspiraci贸 i la meva passi贸 per la cuina, puc seguir sorprenent i deleitant els meus comensals amb experi猫ncies gastron貌miques 煤niques i inoblidables.

Moltes gr脿cies a tots per estar al meu costat en aquest viatge culinari. Us convido a seguir-me en aquest apassionant cam铆, on la creativitat i l’amor per la cuina ens guiaran cap a noves i emocionants creacions.

Bon app茅tit! 馃嵔锔忦煂

#Cuina #Gastronomia #Scoolinary #RevistaCuina #Inspiraci贸Culin脿ria #AprendreSempre #Passi贸PerLaCuina #Experimentaci贸 #Creativitat #NovesReceptes #PlatsDeliciosos #PostresIrresistibles #Experi猫nciesGastron貌miques #CuinerAprenent #AmorPerLaCuina #BonApp茅tit


Deixa un comentari

L'adre莽a electr貌nica no es publicar脿. Els camps necessaris estan marcats amb *