Bar Restaurant Ca L'Avi, S.L.

Menjars casolans, carns a la brasa i menu calçotada prop de Barcelona

Gaudiu de les vostres vacances!!

By on agost 20, 2023

🌞 𝐆𝐚𝐮𝐝𝐢𝐮 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐬 𝐯𝐨𝐬𝐭𝐫𝐞𝐬 𝐯𝐚𝐜𝐚𝐧𝐜𝐞𝐬!

Encara que estiguem gaudint d’uns merescuts dies de descans, estem pendents de les temperatures perquè tingueu la millor experiència possible. Aquí us oferim algunes recomanacions per mantenir-vos còmodes durant els dies calorosos:

🥤 𝐌𝐚𝐧𝐭𝐢𝐧𝐠𝐮𝐞𝐮-𝐯𝐨𝐬 𝐇𝐢𝐝𝐫𝐚𝐭𝐚𝐭𝐬: Amb les temperatures altes, és essencial mantenir-se ben hidratat. Recorda beure aigua regularment i evitar begudes amb cafeïna o alcohol, ja que poden causar deshidratació.

👚 𝐓𝐫𝐢𝐞𝐮 𝐑𝐨𝐩𝐚 𝐋𝐥𝐞𝐮𝐠𝐞𝐫𝐚: Opteu per roba lleugera i transpirable. El cotó i el llí són excel·lents opcions. Eviteu roba massa ajustada per deixar que la pell respiri.

☀️ 𝐏𝐫𝐨𝐭𝐞𝐠𝐢𝐮-𝐯𝐨𝐬 𝐝𝐞𝐥 𝐒𝐨𝐥: Apliqueu protector solar amb un alt factor de protecció (FPS) per protegir-vos dels raigs UV. Utilitzeu un barret i ulleres de sol per cuidar la vostra pell i els vostres ulls.

🌳 𝐂𝐞𝐫𝐪𝐮𝐞𝐮 𝐋𝐥𝐨𝐜𝐬 𝐀𝐦𝐛 𝐒𝐨𝐦𝐛𝐫𝐚: Si és possible, busqueu llocs amb ombra o instal·lacions amb para-sols. Això us protegirà del sol directe i us mantindrà frescos.

🏃 𝐄𝐯𝐢𝐭𝐞𝐮 𝐄𝐱𝐜𝐞𝐬𝐬𝐨𝐬: Durant les hores més càlides del dia, és millor evitar activitats físiques intenses. Si voleu fer exercici, opteu per les primeres hores del matí o la tarda.

 ❄️ 𝐌𝐚𝐧𝐭𝐢𝐧𝐠𝐮𝐞𝐮-𝐯𝐨𝐬 𝐅𝐫𝐞𝐬𝐜𝐨𝐬: Si podeu, busqueu llocs amb aire condicionat. Si no és possible, feu servir ventiladors i mantingueu les finestres obertes per mantenir la circulació de l’aire.

👵 𝐂𝐮𝐢𝐝𝐞𝐮 𝐥𝐞𝐬 𝐏𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐞𝐬 𝐕𝐮𝐥𝐧𝐞𝐫𝐚𝐛𝐥𝐞𝐬: Si viatgeu amb infants petits, persones grans o mascotes, assegureu-vos que també estiguin ben hidratats i còmodes.

🚗 𝐍𝐨 𝐃𝐞𝐢𝐱𝐞𝐮 𝐌𝐚𝐬𝐜𝐨𝐭𝐞𝐬 𝐚𝐥 𝐂𝐨𝐭𝐱𝐞: Mai deixeu les vostres mascotes dins d’un cotxe aparcat, ja que les temperatures poden pujar ràpidament i ser perilloses per a ells.

🍉 𝐎𝐩𝐭𝐞𝐮 𝐩𝐞𝐫 𝐀𝐥𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐑𝐞𝐟𝐫𝐞𝐬𝐜𝐚𝐧𝐭𝐬: Trieu aliments frescos com fruites i verdures amb alt contingut d’aigua per mantenir-vos frescos i ben alimentats.

🌡️ 𝐄𝐬𝐭𝐢𝐠𝐮𝐞𝐮 𝐈𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐬: Mantingueu-vos al dia amb les previsions meteorològiques i les alertes de calor. Si es donen avisos de temperatures elevades, preneu les precaucions necessàries.

La vostra seguretat és la nostra principal prioritat. Així que adapteu les vostres activitats i comportaments segons les condicions del temps. Desitgem que tingueu un dilluns agradable i refrescant 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *