Bar Restaurant Ca L'Avi, S.L.

Menjars casolans, carns a la brasa i menu calçotada prop de Barcelona

Carns ecològiques: Fomentant el sabor i la sostenibilitat

By on juliol 25, 2023

🍖🌿 Carns ecològiques: Fomentant el sabor i la sostenibilitat 🌱🐄

A “Ca l’avi”, estem emocionats  de haver introduit la nostra nova gamma de carns ecològiques a la carta. Volem compartir amb vosaltres els beneficis d’aquesta opció i com aquesta elecció ens permet fer la diferència en el món culinari i més enllà.

🥩 Carn de primera qualitat: Les nostres carns ecològiques són cuidadosament seleccionades per garantir la màxima qualitat i sabor. Des del pollastre  cuixa gourmet, fins als entrecots tendres de vedella, cada plat està pensat per sorprendre el paladar.

🌍 Compromís amb la sostenibilitat: Consumir carn ecològica és una manera de contribuir a la protecció del medi ambient. Les granges i productors amb els quals col·laborem segueixen pràctiques agrícoles sostenibles que minimitzen l’impacte sobre el planeta.

🐮 Benestar animal: Ens enorgulleix saber que les nostres carns ecològiques provenen de granges que posen el benestar dels animals en primer lloc. Aquests animals són criats amb espai i llibertat per a desenvolupar-se de forma natural, la qual cosa repercuteix en la qualitat de la carn.

A més, volem destacar la nostra col·laboració amb #Pirinat #Carns Ecològiques, un proveïdor compromès amb els principis de l’agricultura ecològica i que ofereix un segell de qualitat que garanteix la procedència i la sostenibilitat de les carns que oferim.

Durant els propers dies, compartirem més detalls sobre les nostres diferents opcions de carns ecològiques i les seves procedències. Us convidem a conèixer més sobre aquesta iniciativa i a gaudir dels sabors autèntics i responsables de la nostra cuina.

#CaLaviRestaurant #CarnsEcològiques #SaborResponsable #CuinaSostenible #BenestarAnimal #PirinatCarnsEcològiques #CompromísAmbElMediAmbient #SaborsÚnics #ExperiènciaCulinària #Capdevanol #Girona #CarnsDeConfiança 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *