Bar Restaurant Ca L'Avi, S.L.

Menjars casolans, carns a la brasa i menu calรงotada prop de Barcelona

Horaris

By on gener 11, 2021

๐““๐“ฎ๐“ผ๐“น๐“ปรฉ๐“ผ ๐“ญ๐“ฎ ๐“ฟ๐“ช๐“ป๐“ฒ๐“ฎ๐“ผ ๐“ผ๐“ฎ๐“ฝ๐“ถ๐“ช๐“ท๐“ฎ๐“ผ ๐“ญ๐“ฎ ๐“ญ๐“ฒ๐“ฎ๐“ผ ๐“ฏ๐“ฎ๐“ผ๐“ฝ๐“ฒ๐“พ๐“ผ ๐“ฎ๐“ท๐“ฝ๐“ป๐“ฎ ๐“ผ๐“ฎ๐“ฝ๐“ถ๐“ช๐“ท๐“ช, ๐“ฝ๐“ธ๐“ป๐“ท๐“ฎ๐“ถ ๐“ช ๐“ตโ€™๐“ฑ๐“ธ๐“ป๐“ช๐“ป๐“ฒ ๐“ฑ๐“ช๐“ซ๐“ฒ๐“ฝ๐“พ๐“ช๐“ต ๐“ช๐“ถ๐“ซ ๐“ต๐“ฎ๐“ผ ๐“ป๐“ฎ๐“ผ๐“ฝ๐“ป๐“ฒ๐“ฌ๐“ฌ๐“ฒ๐“ธ๐“ท๐“ผ ๐“’๐“ž๐“ฅ๐“˜๐““

๐“”๐“ผ๐“ถ๐“ธ๐“ป๐”ƒ๐“ช๐“ป๐“ผ ๐“ญ๐“ฒ๐“ต๐“ต๐“พ๐“ท๐“ผ, ๐“ญ๐“ฒ๐“ถ๐“ช๐“ป๐“ฝ๐“ผ, ๐“ญ๐“ฒ๐“ณ๐“ธ๐“พ๐“ผ , ๐“ญ๐“ฒ๐“ฟ๐“ฎ๐“ท๐“ญ๐“ป๐“ฎ๐“ผ, ๐“ญ๐“ฒ๐“ผ๐“ผ๐“ช๐“ซ๐“ฝ๐“ฎ ๐“ฒ ๐“ญ๐“ฒ๐“พ๐“ถ๐“ฎ๐“ท๐“ฐ๐“ฎ ๐“ญ๐“ฎ 8:00๐“ฑ ๐“ช 9:30๐“ฑ

๐““๐“ฒ๐“ท๐“ช๐“ป๐“ผ ๐“ญ๐“ฒ๐“ต๐“ต๐“พ๐“ท๐“ผ, ๐“ญ๐“ฒ๐“ถ๐“ช๐“ป๐“ฝ๐“ผ, ๐“ญ๐“ฒ๐“ณ๐“ธ๐“พ๐“ผ , ๐“ญ๐“ฒ๐“ฟ๐“ฎ๐“ท๐“ญ๐“ป๐“ฎ๐“ผ, ๐“ญ๐“ฒ๐“ผ๐“ผ๐“ช๐“ซ๐“ฝ๐“ฎ ๐“ฒ ๐“ญ๐“ฒ๐“พ๐“ถ๐“ฎ๐“ท๐“ฐ๐“ฎ ๐“ญ๐“ฎ 13๐“ฑ ๐“ช 15:30๐“ฑ

๐““๐“ฒ๐“ถ๐“ฎ๐“ฌ๐“ป๐“ฎ๐“ผ ๐“ฝ๐“ช๐“ท๐“ฌ๐“ช๐“ฝ ๐“น๐“ฎ๐“ป ๐“ญ๐“ฎ๐“ผ๐“ฌ๐“ช๐“ท๐“ผ ๐“ผ๐“ฎ๐“ฝ๐“ถ๐“ช๐“ท๐“ช๐“ต

๐“”๐“ต๐“ผ ๐“ฌ๐“ต๐“ฒ๐“ฎ๐“ท๐“ฝ๐“ผ ๐“ท๐“ธ ๐“น๐“ธ๐“ญ๐“ป๐“ช๐“ท ๐“ป๐“ธ๐“ถ๐“ช๐“ท๐“ญ๐“ป๐“ฎ ๐“ช ๐“ตโ€™๐“ฎ๐“ผ๐“ฝ๐“ช๐“ซ๐“ต๐“ฒ๐“ถ๐“ฎ๐“ท๐“ฝ ๐“ฏ๐“ธ๐“ป๐“ช ๐“ญโ€™๐“ช๐“บ๐“พ๐“ฎ๐“ผ๐“ฝ๐“ฎ๐“ผ ๐“ฏ๐“ป๐“ช๐“ท๐“ฐ๐“ฎ๐“ผ ๐“ฑ๐“ธ๐“ปร ๐“ป๐“ฒ๐“ฎ๐“ผ

๐“’๐“ธ๐“ถ๐“ช๐“ท๐“ญ๐“ฎ๐“ผ ๐“น๐“ฎ๐“ป ๐“ฎ๐“ท๐“ญ๐“พ๐“ป ๐“ฏ๐“ฒ๐“ท๐“ผ ๐“ช ๐“ต๐“ฎ๐“ผ 12:00๐“ฑ ๐“ญ๐“ฎ๐“ต ๐“ถ๐“ช๐“ฝ๐“ฎ๐“ฒ๐” ๐“ญ๐“ฒ๐“ช

๐“ก๐“ฎ๐“ฌ๐“ธ๐“ต๐“ต๐“ฒ๐“ญ๐“ฎ๐“ผ ๐“ญ๐“ฎ 13๐“ฑ ๐“ฏ๐“ฒ๐“ท๐“ผ ๐“ช ๐“ต๐“ฎ๐“ผ 15:30๐“ฑ

๐“๐“ธ ๐“ผโ€™๐“ช๐“ฝ๐“ฎ๐“ท๐“ญ๐“ปร  ๐“ช๐“ต ๐“นรบ๐“ซ๐“ต๐“ฒ๐“ฌ, ๐“ช๐“ต ๐“ป๐“ฎ๐“ผ๐“ฝ๐“ช๐“พ๐“ป๐“ช๐“ท๐“ฝ, ๐“ฏ๐“ธ๐“ป๐“ช ๐“ญโ€™๐“ช๐“บ๐“พ๐“ฎ๐“ผ๐“ฝ ๐“ฑ๐“ธ๐“ป๐“ช๐“ป๐“ฒ๐“ผ.


Deixa un comentari

L'adreรงa electrรฒnica no es publicarร . Els camps necessaris estan marcats amb *